Agoria organiseert dit voorjaar opnieuw de opleiding 'Advanced course on hygienic design' bij ILVO in Melle en Jongerius Technology in Kapellen. Reserveer snel uw plaats!


Deze opleiding 'HygiŽnisch ontwerp' omvat drie lesdagen die niet apart kunnen worden gevolgd en wordt in het Nederlands gedoceerd.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor machinebouwers (bedrijfsleiders en verantwoordelijken voor engineering en ontwerp, projectmanagers, technische sales mensen) en verantwoordelijken van voedingsproducenten.

De cursus heeft als basis gediend voor de internationale cursus ĎAdvanced Course Basic Hygienic Designí van EHEDG (www.ehedg.org).†

Door wie?

De lesgevers zijn: Hein Timmerman (voorzitter en lid van het uitvoerend comitť van EHEDG, expert Food Safety Sealed Air en door EHEDG geautoriseerde docent), Karl-Heinz Bahr (EHEDG BelgiŽ) en Johan Roels (Jongerius Technology NV)†

Inhoud

Tijdens de drie opleidingsdagen zal een uitgebreid programma  (300 kB)worden doorlopen.

De klemtoon ligt op de praktijk. De lessen zullen daarom worden ondersteund met videomateriaal, praktijkvoorbeelden en volgende casestudies.

  • Dag 1: Casestudy met rondgang in ILVO
  • Dag 2: Casestudy in proeflabo ILVO
  • Dag 3: Casestudy met virtual reality bij J-TEC

Omdat de opleiding zich richt naar zowel fabrikanten van uitrustingen voor de voedings- en verpakkingsindustrie als voedingsproducenten kunnen er interessante ervaringsuitwisselingen plaatsvinden. Het wordt dus gegarandeerd een cursus met heel wat interactie.

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u†hier.†

Op deze opleiding zijn de†algemene voorwaarden†van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.