Howard Gutman: “Don’t make Donald Trump look bad”

vrijdag 28 april 2017

Howard Gutman, voormalig ambassadeur van de VS in ons land, is één van de keynotesprekers op Agoria's corporate event op 17 mei. We hadden een geanimeerd video-interview met hem. Bekijk hier alvast een kort fragment.

Lees meer

Klaar voor de Factory of the Future Award 2018? Stel uw bedrijf kandidaat!

donderdag 27 april 2017

Leverde uw bedrijf de voorbije jaren uitzonderlijke prestaties op het vlak van doorlooptijdreductie, nieuwe technologieën, automatisatie, product- en dienstenontwikkeling, kwaliteitsverbetering, arbeidsorganisatie, duurzaamheid, omzetgroei, personeelsgroei,...? Dan lonkt mogelijk de Factory of the Future Award. Stel uw bedrijf vandaag nog kandidaat en win méér dan u misschien vermoedt!

Lees meer


390 miljoen euro voor milieu- en klimaatprojecten onder LIFE-programma 2017

dinsdag 25 april 2017

Op 28 april lanceert de Europese Commissie een nieuwe oproep om projecten in te dienen onder het LIFE-programma 2017, een Europees financieringsprogramma dat moet bijdragen tot de uitvoering, actualisering en ontwikkeling van het Europees milieubeleid. Vooral close-to-market projecten komen in aanmerking voor steun. Ontdek hier meer details.

Lees meer

Universem is een van de sterkst groeiende Europese bedrijven

maandag 24 april 2017

De Financial Times heeft voor het eerst een ranking van Europese bedrijven gepubliceerd die het sterkst gegroeid zijn op basis van hun omzetcijfer tussen 2012 en 2015. Universem, lidbedrijf van Agoria en gespecialiseerd in digitale marketing, prijkt in de eerste helft op het scorebord.

Lees meer

Stress en burn-out: Hoe kan ik de risico’s in kaart brengen?

vrijdag 21 april 2017

Sinds 2014 hebben werkgevers de wettelijke verplichting om een analyse te maken van de psychosociale risico’s in de onderneming en om de nodige preventiemaatregelen te nemen. Download hier de tool die Agoria heeft ontwikkeld om deze wettelijke verplichting na te komen.

Lees meer

"Verlichting op maat van het individu verzoenen met energiebesparing, dat is dé grote uitdaging"

vrijdag 21 april 2017

Pascal De Langhe, CEO van de Belgische verlichtingsfabrikant ETAP Lighting, vertegenwoordigt voortaan de Belgische ondernemingen uit de Agoria-bedrijfsgroep Verlichting binnen de Europese belangenorganisatie LightingEurope. We overlopen met hem de topics waarrond hij de komende jaren zal werken.

Lees meer

Technord: vier decennia van technologische visie en ambitie

donderdag 20 april 2017

Een familiebedrijf uitbouwen tot een heuse industriële groep die tot over de landsgrenzen bekend is om zijn expertise en zijn innovatiedrive? Het verhaal van Technord schrijft zichzelf. CEO Philippe Foucart vertelt hoe en waarom het bedrijf in Doornik blijft groeien terwijl de vierde industriële revolutie volop aan de gang is.

Lees meerLeden in the picture

Zoek een lid

Agenda