Heeft uw bedrijf hooggekwalificeerd personeel dat momenteel aan de zijlijn staat, bijvoorbeeld omdat geplande projecten door de coronacrisis werden uitgesteld? Of bent u juist dringend op zoek naar tijdelijke versterking? Neem een kijkje op het nieuwe matchmaking-platform van Agoria en vind vandaag nog de oplossing die u zoekt.


Van ingenieurs over JavaScript developers tot data scientists… op het nieuwe matchmaking-platform voor tijdelijke talentuitwisseling brengt Agoria overzichtelijk en zonder omwegen vraag en aanbod samen:

  • Alle Agoria-leden die medewerkers willen “uitlenen”, kunnen via een invulformulier gratis hun aanbod posten.
  • Bedrijven die talent zoeken, zowel leden als niet-leden, hoeven maar op een button te klikken om rechtstreeks de aanbieders te contacteren.
  • Downloadbare modelovereenkomsten, opgesteld door onze Agoria-experts, helpen gebruikers om de tijdelijke samenwerkingsverbanden die ze onderling overeenkomen juridisch te bekrachtigen.

Samen vooruit

Samenwerking tussen bedrijven is volgens Agoria de ideale manier om het post-coronatijdperk constructief aan te vatten. Anders dan andere initiatieven draait ons matchmaking-platform specifiek rond hooggeschoolde medewerkers met gegeerde, vaak technische competentieprofielen. En dat heeft zo zijn voordelen:

  • Als aanbieder kunt u dankzij deze dienst voorkomen dat de tijdelijke terugval van uw activiteiten een negatieve impact krijgt op uw belangrijkste menselijk kapitaal.
  • Als afnemer haalt u schaars en moeilijk vindbaar talent in huis om uw eigen medewerkers te ondersteunen of om intern projecten te realiseren waarvoor u anders misschien een beroep zou moeten doen op externe partners.
  • Als werknemer krijgt u een uitzonderlijke kans om actief te blijven en, sterker nog, meteen ook eens een andere sector van binnenuit te leren kennen.

Meer weten?

Neem vlug een kijkje op www.agoria.be/talent/nl/