Waarom tijdens de zomermaanden niet een beetje tijd vrijmaken om nieuwe competenties te verwerven ? Ontdek het programma van de Agoria Summer Academy met een reeks interessante, originele en interactieve opleidingen over uiteenlopende thema’s.


Agoria organiseert een Agoria Summer Academy met een gevarieerd aanbod leertrajecten op basis van virtuele opleidingen waarbij de cursisten de beschikking krijgen over het nodige materieel (video, internetlink, test, document) om aan de virtuele sessies te kunnen deelnemen.

De aanpak is gericht op eenvoud, flexibiliteit en interactie met ruimte voor het delen van ervaringen. In deze Agoria Summer Academy vindt u opleidingen over de volgende thema’s:

  • nieuwe technologieën
  • financiën
  • verkoop en marketing
  • management
  • office & software skills

Wij organiseren ook een reeks gratis webinars over bepaalde thema’s van de Agoria Summer Academy. Voor bijkomende informatie, opmerkingen en suggesties staan wij graag tot uw dienst.

Schrijf in voor een of andere opleiding!  Speel deze informatie ook door aan uw collega’s en kennissen die mogelijk interesse hebben voor een van deze onderwerpen.

Beleef een mooie zomer en maak er gebruik van om nieuwe competenties te verwerven!

Dit is een initiatief in partnership met CEVORA.

Klik hier om het volledige aanbod van de Agoria Summer Academy te bekijken!