Renson legt de lat voor ventilatie nog hoger

donderdag 16 februari 2017

Nieuwe bouwtrends, -eisen en -regelgeving volgen elkaar steeds sneller op. Ons lidbedrijf Renson anticipeert daarop door de lat voor ventilatie een stuk hoger te leggen. Bekijk hier een filmpje van het Next Level Event, waar het bedrijf onlangs zijn nieuwste innovaties voorstelde.

Lees meer

5 sleuteltrends in de energiemarkt

woensdag 15 februari 2017

Agoria's Energy Technology Club organiseerde onlangs samen met de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie, voor de 3de keer de World Energy Outlook. Dr. Fatih Birol, executive director van het International Energy Agency, gaf in bevlogen stijl een overzicht van de belangrijkste trends in de energiemarkt. Wat onthouden we?

Lees meer


Hoe krijgt u langdurig afwezige medewerkers terug aan de slag?

dinsdag 14 februari 2017

Steeds meer bedrijven kampen met een toenemend probleem van langdurige afwezigheid. Welke mogelijkheden zijn voorhanden om langdurig afwezige medewerkers toch terug aan het werk te krijgen?

Lees meer

Europa in het centrum van innovatie voor 'food & food production'

vrijdag 10 februari 2017

Om het innovatievermogen van Europa op het gebied van voeding en voedselproductietechnologie te stimuleren, lanceert en co-financiert de Europese Commissie het EIT Food. Eťn van de innovatiehubs binnen dit 7-jarig project krijgt zijn zetel in Leuven.

Lees meer

Opgelet: website aanvragen uitzonderlijk vervoer tijdelijk onbeschikbaar

vrijdag 10 februari 2017

De internettoepassing WebTeuv voor de aanvraag van vergunningen voor uitzonderlijk vervoer zal om technische redenen niet beschikbaar zijn van 13 februari (vanaf 20.00 uur) tot 17 februari. Hou er rekening mee in uw planning!

Lees meer

Herbeleef het Agoria Smart Cities Forum 2017 (video)

donderdag 9 februari 2017

Het Agoria Smart Cities Forum 2017, op 26 januari jl. in het Bluepoint conference & business centre Brussels, was een groot succes. Benieuwd naar de fotoís en het videoverslag? U vindt ze hier!

Lees meer

Roxell: innovatie doet groeien

donderdag 9 februari 2017

Lidbedrijf Roxell, toonaangevende fabrikant van automatische voer-, drink- en verwarmingssystemen voor pluimvee en varkens, mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen. "Als ik terugblik op de voorbije 50 jaar, ben ik vol ongeduld om te zien wat de volgende 50 zullen brengen", zegt Managing Director Gino Van Landuyt.

Lees meerLeden in the picture

Zoek een lid

Agenda