Biebuyck: precisietechniek zit mee aan de feestdis

maandag 27 maart 2017

Biebuyck, een lidbedrijf uit Houdeng (Henegouwen), ontwikkelt machines en productielijnen voor het afwerken van de randen van glazen, de productie van vazen en de creatie van decoratie-objecten in glas of kristal. In die bijzondere nichemarkt heeft het bedrijf een naam als een klok.

Lees meer

De onafwendbare wendbaarheid

maandag 27 maart 2017

Uiteraard blijft technologische innovatie behoorlijk belangrijk voor IT- of telecombedrijven. Maar dat soort innovatie alleen volstaat niet langer, zegt Bart Steukers, director Industries & Markets bij Agoria. Waarom niet, dat leest u in deze blogpost.

Lees meer


Lerend netwerk Circular Economy Connect: Een boost voor uw inspanningen rond circulaire economie

donderdag 23 maart 2017

Agoria en Sirris lanceerden in 2016 Circular Economy Connect, een lerend netwerk over circulaire economie voor ťn van technologiebedrijven. Het was meteen een overdonderend succes. Ook geÔnteresseerd? In het najaar starten we met een tweede cyclus van Circular Economy Connect en kan u instappen.

Lees meer

Vijf tips voor een goed geoliede contentmarketingmachine

dinsdag 21 maart 2017

Contentmarketing is een doeltreffende en duurzame marketingstrategie. De eerste stappen zetten is echter niet altijd even eenvoudig. Bij Tobania ging de overstap vlot. Hoe slaagde marketing manager Sandra Maggen daarin en welke lessen trok zij uit het afgelegde traject?

Lees meer

EASI voor het derde jaar op rij verkozen tot Best Workplace Belgium

maandag 20 maart 2017

Wist je dat het vandaag de Internationale Dag van het Geluk 2017 is? Heel wat ondernemers beseffen dat economische groei alleen niet volstaat om gelukkig te zijn. De CEO van EASI heeft er zelfs zijn motto van gemaakt. Geen wonder dat zijn bedrijf voor het derde jaar op rij werd uitgeroepen tot Best Workplace Belgium!

Lees meer

Ferre Smeets uit Mol en Sion Van De Velde uit Vorselaar zijn Vlaanderens grootste STEM-talenten

maandag 20 maart 2017

Ferre Smeets (1e jaar SO) van het Sint-Jan-Berchmanscollege in Mol en Sion Van De Velde (2e jaar SO) van het Kardinaal van Roeyinstituut in Vorselaar mogen zich gedurende ťťn jaar de grootste technologietalenten in Vlaanderen noemen. Zij wonnen op zaterdag 18 maart de finale van de zevende Vlaamse STEM Olympiade. Proficiat!

Lees meer

VanRoey.be pakt prijs in Amsterdam

vrijdag 17 maart 2017

Het onderwijsteam van VanRoey.be heeft onlangs de Excellent Reseller Award van CTouch ontvangen. CTouch biedt touchscreens aan die klaslokalen omvormen tot interactieve leeromgevingen. VanRoey.be wordt met deze prijs erkend als dť Belgische reseller.

Lees meerLeden in the picture

Zoek een lid

Agenda