Nieuws

 Merco Machines verkoopt 2.000ste machineEen Italiaanse klant heeft bij Merco Machines geďnvesteerd in een automatische verfspuitmachine voor het lakken van stalen vaten. Dankzij dit order overschrijdt dit Agoria-lidbedrijf uit Merelbeke de kaap van 2.000 verkochte machines. Proficiat!


Lees meer

 Arkite voorkomt menselijke fouten bij CNH IndustrialDankzij de Human Interface Mate maken de operatoren bij CNH Industrial geen fouten meer tegen de standaardprocedure. Het systeem controleert niet enkel, het geeft ook met lichtboodschappen aan welke moer de operator moet aandraaien.


Lees meer

 Women embrace AmbitionINTERNATIONALE VROUWENDAG - Bij Agoria hoeven we er niet meer van overtuigd te worden hoe belangrijk de bijdrage van vrouwen in de technologische wereld is. Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag geven we het woord aan drie van hen, met als kernvraag: heeft ‘ambitie’ dezelfde betekenis voor vrouwen als voor mannen?


Lees meer

Quotes

Agoria feliciteert de Belgische technologiebedrijven met hun ambities.

Bedankt om die ambities te helpen realiseren.

De technologiebedrijven in ons land zijn ambitieus, altijd al geweest.

Of het nu gaat om het maken van nieuwe producten en diensten, het creëren van nieuwe jobs of exportmarkten veroveren, Agoria helpt deze bedrijven en hun werknemers nog hoger te mikken, nog verder te gaan, nog beter te doen.

Door expertise te delen, opleidingen te geven, netwerkopportuniteiten te creëren, inspiratie te bieden en actief deel te nemen aan het maatschappelijke debat.Wat is uw ambitie?

Bruist u ook van ambitie? En wilt u dit delen door onze Ambition Ambassador te worden?
Omschrijf wat ambitie inhoudt voor u en uw bedrijf… en wij nodigen u misschien uit om een van de gezichten te worden van onze #AgoriAmbition campagne.

U bent aan zet!