Nieuws

 Salvatore Curaba: "Geluk en prestatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden"Het Nijvelse bedrijf EASI, lid van Agoria, werd door de Vlerick Hogeschool gedurende twee opeenvolgende jaren (2015 en 2016) verkozen tot beste Belgische werkgever. We wilden weten waarom. Maak kennis met de CEO, Salvatore Curaba, de bedrijfsleider die van zijn medewerkers houdt.


Lees meer

 100% elektrisch en Belgisch: Ecar 333 in wereldpremičreEen 100% elektrische en 100% Belgische auto met een koetswerk van gelaagd linnen en een chassis van gerecycleerd staal? De Ecar 333 van ons lidbedrijf JD’C Innovation SAFS en diens moederbedrijf Ateliers Jean Del’Cour had op het Autosalon heel wat bekijks. Maak hier kennis met deze knappe innovatie!


Lees meer

 Niko ontvangt eerste ‘disruptive innovation award’ van SPIE BelgiumMet deze competitie spoort SPIE Belgium zijn leveranciers aan om innoverende beslissingen te nemen op het vlak van productontwikkeling, dienstverlening of bedrijfsorganisatie. Zo’n 40 leveranciers met niet minder dan 159 verschillende projecten dongen mee naar een van de 5 awards.


Lees meer

Quotes

Agoria feliciteert de Belgische technologiebedrijven met hun ambities.

Bedankt om die ambities te helpen realiseren.

De technologiebedrijven in ons land zijn ambitieus, altijd al geweest.

Of het nu gaat om het maken van nieuwe producten en diensten, het creëren van nieuwe jobs of exportmarkten veroveren, Agoria helpt deze bedrijven en hun werknemers nog hoger te mikken, nog verder te gaan, nog beter te doen.

Door expertise te delen, opleidingen te geven, netwerkopportuniteiten te creëren, inspiratie te bieden en actief deel te nemen aan het maatschappelijke debat.Wat is uw ambitie?

Bruist u ook van ambitie? En wilt u dit delen door onze Ambition Ambassador te worden?
Omschrijf wat ambitie inhoudt voor u en uw bedrijf… en wij nodigen u misschien uit om een van de gezichten te worden van onze #AgoriAmbition campagne.

U bent aan zet!